ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ДОРОЖНІЙ НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР”

ДП «ДОРЦЕНТР»

ДП «ДОРЦЕНТР»

День ознайомлення з професією для студентів

Вчора у стінах ДП «Дорцентр» проведено захід “День ознайомлення з професією” для студентів Житомирського автомобільно-дорожнього фахового коледжу НТУ.

Докладніше
Лабораторні будні Дорцентру

Одне з найцікавіших випробувань асфальтобетону – випробування на втому при вигині, яке використовується для визначення характеристики довговічності покриття, його здатності чинити опір повторюваним транспортним навантаженням.

Докладніше
Quality is not everything, but everything without quality is nothing! (Doctor of Technical Sciences Sanitsky MA)

We are pleased to announce that Dorcentr will take part in the International Exhibition-Demonstration of Heavy Machinery and Equipment “HD TECHNOPOLYGON 2021”.

Докладніше
Якість – це не все, але все без якості є ніщо! (д.т.н. Саницький М.А.)

Раді повідомити, що ДП “Дорцентр” прийматиме участь у Міжнародній виставці-демонстрації важкої техніки та обладнання “HD ТЕХНОПОЛІГОН 2021”.

Докладніше
Курс “Органічні в’яжучі. Технічні і технологічні властивості та методи випробувань”

ДП «Дорцентр» з метою підвищення кваліфікації фахівців дорожньої галузі проводить набір до групи навчань за темою: “Органічні в’яжучі. Технічні і технологічні властивості та методи випробувань” (тривалість курсу 3 дні).

Докладніше
Продовжуємо поширювати знання та технології в маси

ДП «Дорцентр» в рамках апробації та впровадження передових світових практик і методологій забезпечення якості будівництва доріг провело навчання працівників лабораторій САД, які мають на своєму балансі сучасне обладнання.

Докладніше
Працюємо на результат!

Основна діяльність ДП «Дорцентр» полягає у здійсненні моніторингу якості дорожніх робіт на об’єктах будівництва, реконструкції та ремонтів автомобільних доріг України, невід’ємною складовою якого є відбір та випробування дорожньо-будівельних матеріалів.

Докладніше
Догори